Diabetegen

Crema pentru regenerarea tesuturilor

Combinatia de Colostru si Argint Coloidal face ca Diabetegen sa fie produsul perfect pentru tratamentul pielii dupa rani, in timpul procesului de vindecare, pentru pielea slabita sau pielea predispusa la rani. Prezenta unor substante ajutatoare, cum ar fi Alantoina, Panthenol sau Vitamina E stimuleaza efectul benefic si in acelasi timp facilitaza vindecarea tesutului ranit.

 

Cumpără online

 


Diabetegen este recomandat pentru:

 • rani

 • cicatrice

 • zgarieturi

 • ulceratii ale pielii

 • sindromul piciorului diabetic

 • acnee

 • inflamatie psoriatica a pielii

 • arsuri

 • degeraturi

 • iritatii

 • rani ale epidermei

 • hemoroizi

Premii

Diabetegen este un produs unic un Uniunea Europeana.

A castigat titlul de Produsul Anului in 5 ani consecutivi: 2011, 2012, 2013,2014 si 2015, premiu acordat de catre un comitet medical, in cadrul celui mai important simpozion din Polonia pe tema diabetului – Diabetica Expo. Membrii comitetului au fost: Consultantul National pentru Balneoclimatologie si Terapie Fizica, Presedintele Societatii Poloneze pentru Balneoclimatologie si Terapie Fizica, Presedintele Spitalului Clinic si Spa-ului Ciechocinek, si altii.

Diabetegen este unul din putinele produse care au dreptul de a se promova cu recomandarea Societatii Poloneze pentru Diabet (asociatie care are peste 550 de filiale in Polonia). Diabetegen este singurul produs care a primit o scrisoare de multumire oficiala din partea Asociatiei Poloneze pentru Diabet, pentru impactul semnificativ pe care il are in reducerea numarului de membre amputate ca urmare a sindromului piciorului diabetic.

 1. Produsul este recomandat pentru:

  Rani, cicatrice, zgarieturi, ulceratii de decubit, sindromul piciorului diabetic, acnee, inflamatie psoriatica a pielii, arsuri, degeraturi, iritatii si rani ale epidermei, hemoroizi.

 2. Siguranta in utilizare

  Diabetegen este produs fara a folosi conservanti artificiali, arome sau derivati chimici artificiali. Continutul este cat mai simplu pentru a preveni aparitia reactiilor alergice. Componentul principal este Colostrul. Diabetegen este procesat special pentru a garanta pastrarea bioactivitatii naturale si continutul de substante germicide si fungicide si alte substante care ajuta procesul de vindecare. Puritatea cremei si faptul ca nu contine substante periculoase au fost testate in laboratoare independente si laboratoare specializate in testarea Colostrului.

 3. Substante active

  Colostrum Bovinum Bioactiv

 4. Excipienti principali

  apa, penthylene glicol, stereat de gliceril, Colostrum bovinum, alcool cetearil, cetylpalmitate, panthenol, octylstereate, decyl oleate, glicerina, acetat de tocoferil, ceteareth-12, ceteareth-20, ulei din seminte de Macadamia ternifolia, hialuronat de sodiu, trietonolamina, alantoina, carbomer, colagen solubil

 5. Siguranta in utilizare

  Produsul a fost fabricat fara niciun conservant artificial, parfum sau produs petrolier. Compozitia lui simpla reduce la minimum aparitia reactiilor alergice locale. Politica de siguranta – ingredientul principal, Colostrul: -a fost procesat utilizand metode speciale care garanteaza pastrarea bioactivitatii lui naturale si a concentratiei de substante bactericide si fungicide originale, asemeni si a substantelor care sustin procesul de vindecare – puritatea lui si continutul de substante periculoase au fost testate de laboratoare independente specializate in testarea Colostrului

Sindromul piciorului diabetic, ulceratii (inclusiv ulceratii trofice ale pielii, ulceratii venoase si arteriale), escare, arsuri, leziuni fungice, rani cronice dificil de vindecat sau care nu se vindeca, cicatrici, acnee, hemoroizi.

Inainte de aplicarea cremei, pregatiti pielea prin spalare sub jet de apa calduta (temp. circa 37) cu sapun delicat. Nu inmuiati pielea pentru mult timp. Dupa spalare, se usuca pielea delicat cu ajutorul unui prosop; nu frecati. Dupa spalarea si uscarea pielii, se aplica un strat subtire de crema si se maseaza usor, cu atentie deosebita acordata zonelor greu accesibile (ex: spatiile dintre degetele de la picioare). Crema poate fi aplicata direct pe rana. In caz de rani supurande, in prima faza uscati rana, apoi aplicati un strat subtire de crema. Folositi cel putin de trei ori pe zi. Crema poate fi utilizata imediat dupa ce stratul anterior a fost absorbit. Rezultate mai bune s-au obsrevat dupa utilizari frecvente. Crema se poate aplica in mod direct cu mainile curate. Produsul este cel mai eficient in cazul in care sunt folosite si alte produse pe baza de Colostru ( de exemplu Colostrum Alpha, Colostrum Immune, Colostrum Hypo). Aceste produse au rolul de a potenta proprietatile de regenerare ale organismului.

A nu se folosi pe membranele mucoase. A se evita contactul cu ochii. Nu folositi in cazul in care sunteti alergici la oricare din ingredientele produsului.

Nu este cunoscut niciun efect advers sau contraindicatii ale produsului.